Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

АРХИВА НА НАСТАНИ 2013

КОРАБ 2013

На ден 08.09.2013, традиционално како и секоја година по повод Денот на независноста на Македонија, се одржа традиционално искачување на највисокиот врв во Македонија, Голем Кораб 2764m., на коешто учевствуваа околу 2000 граѓани.

Повеќе...

Хумани иницијативи

Нови столици, клима уред, скенер и принтер за работа, апарат за вода се дел од донацијата кои беа обезбедени од страна на црквата  Jesus Christ of latter day saints за новоотворениот центар за млади во Шуто Оризари.

Повеќе...

Донација од АРМ

Во пресрет на 18 Август, ден на Армијата на Р. Македонија, преку Црвениот крст на град Скопје реализирана е донација на облека и обувки за потребите на ранливите категории насление.

Повеќе...

Меморандум

На  18.07.2013 во Црвениот крст на Р. Македонија беше потпишан меморандум за соработка помеѓу Црвениот крст на Р.Македонија и  Спортскиот центар Борис Трајковски. 

Повеќе...

ЗА ПОВЕЌЕ ДЕТСКИ НАСМЕВКИ

Одбележан денот на згрижувачки семејства 1 Јуни

Повеќе...

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE