Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Есенска работилница

Клуб на млади при Црвен крст на град Скопје во рамките на активностите подржани од Комерцијална банка заедно со штитениците од центарот за церебрална парализа Капиштец реализираа есенска работилница.

Во пријатна атмосфера исполнета со многу насмевки се изработуваа најразлични есенски плодови од глина кои потоа беа ставани во кошнички. Волонтерите и понатаму ќе продолжат да даваат поддршка на овие лица имплементирајќи различни активности кои ќе придонесат за нивна подобра социјализација. 

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE