Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

АРХИВА НА НАСТАНИ 2014

Обезбедување на Скопски маратон

Скопските улици пулсираа во чекорите на маратонците-учесници на Скопскиот маратон2014 .

Повеќе...

Млади за пример, изработени 210 проекти

Во текот на викендот од 4 до 6 Април се оддржа втората подготвителна работилница на ПХВ колегиумот на инструктори во циклусот 2013-2014.

Повеќе...

РАБОТИЛНИЦА СО КОМПАНИЈАТА ЕВН МАКЕДОНИЈА ЗА ВОЛОНТЕРИТЕ ОД ГРИЖА ЗА СТАРИ ЛИЦА

На 28.03.2014 година во просториите на Дневниот центар за стари лица 20те волонтери од проектот Грижа за стари лица (Дневен цнетар за стари лица и центар за давање помош во домашни услови) добија обука за штедење на електрична енергија организирана од страна на компанијата ЕВН Македонија во соработка со ЦКРМ.

Повеќе...

Жените пензионерки лобисти за своите права

Црвениот крст на град Скопје во рамките на програмата посветена на лицата во трето доба оваа година одблежа поинаков 8ми март.

Повеќе...

Дружење со штитениците од дневниот центар Порака

Клубот на млади при Црвен крст на град Скопје заедно со штитениците од дневниот центар Порака организираа заедничка посета во Кинотека на Македонија.

Повеќе...

Повеќе Артикли...

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE