Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

АРХИВА НА НАСТАНИ 2014

Работилница за правата и услугите на старите лица во организација на Фонд за здравствено осигурување и Црвен крст на град Скопје

На 21.02.2014 година во просториите на ДХО Даре Џамбаз во рамките на Дневниот центар за стари лица се оддржа работилница за правата и услугите достапни за старите лица, а во оранизација на Црвен крст на град Скопје и Фондот за здравствено осигурување.

Повеќе...

ТРАДИЦИОНАЛЕН ХУМАНИТАРЕН КОНЦЕРТ ЉУБОВНИ НОТИ 6

Клубот на млади при Црвен крст на град Скопје во соработка со ДМУБЦ И.Н.Луј и годинава по шести пат го реализираа хуманитарниот концерт под наслов Љубовни ноти 6.

Повеќе...

Обезбедување на христијанскиот празник Богојавление Водици

Како и секоја година така и оваа, по повод христијанскиот празник Богојавление Водици на ден 19.01.2014 година , Црвениот крст на град Скопје пристапи на терен со Единицата за одговор при катастрофи со цел грижа за безбедноста на капачите кои влегуваат во водите на р. Вардар по светиот крст.

Повеќе...

Амбасадорот на Е.У. во Македонија го посети пунктот за бездомници во Момин Поток

Хуманоста на вработените во Европската Унија во Република Македонија резултираше со насмевка на 40 бездомници кои го посетуваат пунктот за бездомници во Момин Поток.

Повеќе...

Василичарска забава

На ден 14.01.2014 г. Клубот на млади при Црвен крст на град Скопје традиционално за Василица  го посети дневниот центар за лица со церебрална парализа- Капиштец.

Повеќе...

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE