Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

АРХИВА НА НАСТАНИ 2014

СТАРИТЕ ЛИЦА НА БЕСПЛАТНИ СТОМАТОЛОШКИ ПРЕГЛЕДИ

Крајот на 2013 и почетокот на 2014 година во рамките на проектот „Дневен центар за стари лица и центар за давање помош во домашни услови“ на Црвен крст на град Скопје ја одбележа одличната соработка со стоматолошката ординација Импакта Дентал

Повеќе...

ПРАЗНИЧНА ПРИКАЗНА НА ВОЛОНТЕРИТЕ КОИ СЕ ГРИЖАТ ЗА СТАРИТЕ ЛИЦА ВО ГРАДОТ СКОПЈЕ

Проектот се развива и имплеметира со основна цел за развивање форми на вонинституционална заштита и обезбедување грижа и здравствена заштита на стари и изнемоштени лица.

Повеќе...

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE