Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

АРХИВА НА НАСТАНИ 2014

Есенска работилница

Клуб на млади при Црвен крст на град Скопје во рамките на активностите подржани од Комерцијална банка заедно со штитениците од центарот за церебрална парализа Капиштец реализираа есенска работилница.

Повеќе...

ЦРВЕН КРСТ НА ГРАД СКОПЈЕ СО КЛУБ И ПРОГРАМА ЗА РАБОТА ВО УЧИЛИШТЕТО ЗА ЛИЦА СО ОШТЕТЕН ВИД

Во просториите на училиштето за лица со оштетен вид ДУРДМОВ „Димитар Влахов“  на 03.10.2014 се отвори Клуб на Црвен крст на град Скопје.

Повеќе...

Традиционална крводарителска акција во спомен на Тоше Проески

Во рамките на традиционалните крводарителски акции на ЦК на град Скопје и Институтот за трансфузиона медицина е и акцијата која традиционално се организира во соработка со Тоше фан форум клуб.

Повеќе...

Вежба со Француска амбасада

Црвениот крст на град Скопје во соработка со Амбасадата на Република Франција во Република Македонија традиционално , по 4-ти пат, ќе реализира заедничка вежба со цел подигање на свеста за важноста на добрата подготовка во случај на природни катастофи.

Повеќе...

ФОРУМ ТЕАТАР

Во рамките на проектот за превенција од семејно и полово насилство финансиран од Високиот Комесаријат за бегалци на Обединетите Нации – УНХЦР со седиште во Скопје, Р. Македонија, поддржан од Младиот Отворен Фонд и имплементиран од Црвениот крст на град Скопје, како и минатата така и оваа година во периодот од 22-30 Август 2014 г. во Струга се одржа осумдневна работилница на повеќе теми – комуникациски вештини, стереотипи, предрасуди, насилство помеѓу врсници и примена на техниката Форум Театар.

Повеќе...

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE