Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

АРХИВА НА НАСТАНИ 2015

Волшебната елка ги исполни желбите на 70 дечиња без родителска грижа

Водени од идејата дека секој човек, а посебно дете треба да се чувствува убаво и среќно за време на новогодишните празници Црвен крст на град Скопје во соработка со Ramstore Mall ,  ЈУ  Меѓуопштински центар за социјална работа поддржани од а.д. Комерцијална банка и оваа годинаорганизираа Новогодишен настан за децата сместени во згрижувачки семејства.

Повеќе...

Новогодишни пакети за бездомниците

Традиционално по повод Новогодишните празници Градоначалникот на градот Скопје г. Коце Трајановски го посети Пунктот за бездомници на Црвен крст на град Скопје и на 50 бездомници им додели новогодишни пакети со топла облека.

Повеќе...

Kампања против употребата на пиротехничките средства за време на празниците

По повод  Новогодишните празници   СВР –Скопје, Сектор Превенција  во соработка со Црвениот крст на град Скопје, ја започна кампањата Среќна и безбедна 2016 година  во семејно и пријателско дружење.

Повеќе...

Елка на желби

Водени од идејата дека секој човек,а посебно дете треба да се чувствува убаво и среќно за време на новогодишните празници Црвен крст на град Скопје во соработка со Ramstore Mall,  ЈУ  Меѓуопштински центар за социјална работа поддржани од а.д. Комерцијална банка и оваа година организираат Новогодишен настан за децата сместени во згрижувачки семејства.

Повеќе...

70 години Црвен крст на град Скопје

Оваа година Црвен крст на град Скопје одбележува 70 години од формирањето,  70 години раст и развој.

Повеќе...

Повеќе Артикли...

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE