Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Есенска работилница во Центарот за церебрална парализа Капиштец

Како дел од активностите во рамките на проектот за социјализација на деца и млади со посебни потреби поддржани од Комерцијална банка а.д. Скопје, реализирана беше креативна есенска работилница.

На истата волонтерите од клуб на млади на Црвен крст на град Скопје заедно со штитениците од дневниот центар за церебрална парализа Капиштец изработуваа слики со есенски мотиви , животини од глина и најразлични есенски плодови. Како и секогаш сите имаа одлична забава исполнета со многу насмевки и позитивна енергија која ќе ги држи до наредната средба.

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE