Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

АРХИВА НА НАСТАНИ 2015

ИЗВЕШТАЈ – НЕДЕЛА НА ХИГИЕНИЗАЦИЈА

По повод одбележувањето на неделата на хигиенизација 08 – 15 Април, на 15.04.2015 година во Центарот за поддршка во образованието и заедницата на бегалците и барателите на азил во Шуто Оризари, Скопје беше одржана едукација за основните поими на хигиенизацијата како и статистички податоци на светско ниво поврзани со темата.

Повеќе...

Велигденска работилница

Во рамките  на активностите преку  проектот за Подобрување на деца и млади со посебни потреби поддржан од Комерцијална банка волонтерите од Клуб на млади при Црвен крст на град Скопје реализираше Велигденска работилница во центарот за церебрална парализа Капиштец.

Повеќе...

1 Април

Клуб на млади при Црвен крст на град Скопје организираа  првоаприлско дружење со лицата од центарот за церебрална парализа Капиштец .

Повеќе...

Екскурзија Без ѕидови

Од 18 до 22 март на планината Плачковица, Тимот за одговор на планина претстојуваше со 25 ученика од Меѓународно училиште Нова.

Повеќе...

Свечено собрание на Црвен крст на град Скопје

Црвен крст на град Скопје на 19 март го одржа своето редовно извештајно собрание.

Повеќе...

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE