Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

АРХИВА НА НАСТАНИ 2015

Соработка со Хокаидо Универзитет

Веќе неколку години Црвен крст на град Скопје има соработка со Хокаидо универзитетот од Јапонија.

Повеќе...

КОМФИ АНГЕЛ СО ПОДДРШКА ВО ПУНКТОТ ЗА БЕЗДОМНИЦИ

Како резултат на одлична партнерска соработка на Црвениот крст со реномираната компанија „Комфи Ангел“ произлезе уште една заедничка активност.

Повеќе...

Oдржана подготвителна работилница за ПХВ инструктори

Во сабота, на 24 јануари се одржа подготвителна работилница за ЦКА ПХВ инструктори.

Повеќе...

Крводарителска акција во спомен на Тоше Проески

Традиционално, на 25.01.2015 година, по единаесети пат беше организирана голема крводарителска акција посветена на големиот хуманист Тоше Проески во знак на одбележување на неговиот роденден.

Повеќе...

Обезбедување на настанот Водици

Традиционално,  по повод христијанскиот празник Богојавление Водици на ден 19.01.2015 година.

Повеќе...

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE