Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

АРХИВА НА НАСТАНИ 2015

Традиционална 13-то Ноемвриска крводарителска акција

Црвен крст на град Скопје традиционално се вклучува во одбележувањето на 13 Ноември преку препознатливото обележје во нашиот град на овој ден- крводарителската акција.

Повеќе...

Едукативна работилница за членовите на Клуб 25- клуб на млади крводарители, мотиватори

На 14 Ноември, во просториите на Црвен крст на град Скопје се одржа едукативна работилница за членовите на клуб 25 Скопје, на која активно активно учествуваа и по два претставника од Клуб 25 на Црвен крст Охрид и Битола.

Повеќе...

Реализирана втора Чи конг работилница во Струга со лица во трето доба

Од 18-21.10.2015 година во хотелот „Солферино“ во Струга реализирана е втора Чи конг работилница со учесници во трето доба.

Повеќе...

Есенска работилница во Центарот за церебрална парализа Капиштец

Како дел од активностите во рамките на проектот за социјализација на деца и млади со посебни потреби поддржани од Комерцијална банка а.д. Скопје, реализирана беше креативна есенска работилница.

Повеќе...

Одбележана неделата на борба против Шеќерна болест

Црвениот крст на град Скопје во периодот од 10-16 Октомври и оваа година традиционално се посвети на одбележување на  Неделата за борба против Шеќерната болест.

Повеќе...

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE