Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

АРХИВА НА НАСТАНИ 2016

Втора ЦКА ПХВ финална работилница

Циклус 2016 година-Црвен крст на Р.Македонија

Повеќе...

Изработени 184 мали проекти

Во месец мај се сумираат резултатите во рамките на програмата ЦКА-ПХВ.

Повеќе...

Волшебно Велигденско дрво

Во рамките на проектот за поддршка и социјализација на деца и младинци со посебни потреби поддржан од а.д. Комерцијална банка, Црвен крст на град Скопје 7 година по ред реализира различни актвности за лицата од дневниот центар за церебрална парализа Капиштец.

Повеќе...

Дисеминација за тимовите ангажирани во прифатниот центар за мигранти и бегалци-Табановце

Во период од 05 до 07 април се одржаа четири дисеминациски сесии за тимовите ангажирани во прифатниот центар за мигранти и бегалци-Табановце.

Повеќе...

8-ми Март

Црвен крст на град Скопје, традиционално, се придружува кон хуманата иницијатива на организацијата Животна искра во пресрет на денот на жената 8-ми Март.

Повеќе...

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE