Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Посета на Бугарија

На 21.09.2007 беше одржана ЦКА-ПХВ презентација пред колегите од Националното Друштво на Р.Бугарија во Софија. Презентацијата се одржаа на нивно барање заради заинтересираноста за нашата програма.

Во текот на презентација присутните имаа можност да се запознаат со програмата од повеќе перспективи.Од страна на учесник преку презентацијата на учесник, и од страна на спроведувач (целата слика за ЦКА-ПХВ ) преку презентацијата на ауторот на програмата. Беа презентирани националниот циклус на ЦКА-ПХВ кој се состои од 10 модули и интернационалнот циклус кој опфаќа 4 модули.
Интересни беа прашањата од страна на нашите домакини околу начинот на финансирање и организирање на проектот што ја покажува нивната сериозна заинтересираност за спроведување на проектот во нивното национално друштво.
Во текот на дводневната посета на Црвен Крст на Р.Бугарија имавме можност да се запознаеме и со претседателот на Националното Друштво, кој ја покажа заинтересираноста на нивното Н.Д за имплементирање на проектот, и потпишување на анекс за превземање на програмата.

 

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE