Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Споделувањето на празнична атмосфера, насмевките, посветеноста...

Споделувањето на празнична атмосфера, насмевките, посветеноста, радоста и искрените желби со корисниците, се се она што може да се почувствува во просориите на Црвен крст на град Скопје во последата недела од 2016 година.
По повод новогодишните празници за 90 семејства во ризик беше организирана дистрибуција на пакети со храна, а за 45 дечиња беше организирана забава со Дедо Мраз.

nova

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE