Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Традиционалната крводарителска акција во чест на Тоше Проески

На 25 јануари во домот на АРМ Скопје, се одржа традиционалната крводарителска акција во чест на нашиот Тоше Проески. 424 лица даруваа крв а најголемиот дел од нив беа млади и првократни дарители.Организатори на акцијата беа Црвен крст на град Скопје, Црвен крст Центар, ИТМ, Тоше фан форум клуб со поддршка на волонтерите од Клубот 25.

tose1

tose2

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE