Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Твининг програма со Телемарк- Норвешка

Претставници на Црвен крст на град Скопје во периодот од 24 до 28 јануари престојуваа во градот Скиен кој се наоѓа во областа Телемарк, Норвешка. Посетата доаѓа како резултат на претходно остварена средба на нивни претставници во Црвен крст на град Скопје, а која резултираше со иницијатива на збратимување на двете организации преку твининг програма. На средбата во Норвешка се официјализираше соработка и се изготви план за заеднички активности за период 2017-2020 година и тоа во областите млади, социјално хуманитарна дејност и подготвеност и дејствување при катастрофи.

n1

 

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE