Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Љубовни ноти

Клуб на млади на Црвен крст на град Скопје во соработка со Совет на млади на Американска амбасада и средното музичко училиште Илија Николовски – Луј го организираа хуманитарниот концерт со наслов Љубовни ноти. Истиот има за цел да ја промовира музиката и хуманоста. Оваа година учениците од средното музичко училиште и пејачката Јана Бурчевска со своите прекрасни изведби успеаа да го задржат вниманието на публиката но и да придонесат целиот настан да помине во пријатна и опуштена атмосфера. Со собраните средства на 8-ми март, во соработка со здружението “Животна искра”, младите ќе ги посетат пациентките оперирани од канцер на клиниката на Онкологија и торакална хирургија и ќе им бидат подарени мали подароци во знак на поддршка кон нивната борба со ова заболување.

1.03.2017

1.03.2017.1

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE