Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

ИНФО ЗА МЕДИУМИ

ИЗЛОЖБА НА ДЕЛА ОД ПРОЕКТОТ „ПЕНЗИОНЕРСКИ ПИСМА“ ОД ЛИЦА ВО ТРЕТО ДОБА
ЦРВЕН КРСТ НА ГРАД СКОПЈЕ

Проектот „Пензионерски писма“ се финализира со изложба на уметнички дела од лица во трето доба. Овој проект се реализира во рамките на социјалниот сервис „Дневен центар за стари лица и центар за давање помош во домашни услови“ при Црвен крст на град Скопје во соработка со Агенција за пошти. Проектот континуирано се остварува веќе 6 месеци и има за цел да ја промовира историјата, културата и етнологијата во Р. Македонија преку уметноста, поврзувајќи ја со поштенската дејност како дел од традицијата во нашата земја. Настанот се реализираше на 05.05.2017 (петок) во ЈУ Дом на култура „Кочо Рацин“ – Скопје.

05.05.2017

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE