Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Дисеминациска сесија

Дисеминациска сесија во рамките на недела на Црвениот крст

Во рамките на проектот „ Училишните клубови за едукација и превенција на Црвен крст на град Скопје“ поддржан од град Скопје, а поврзани со недела на Црвениот крст на РМ, изминатата недела беа организирани две дисеминациски сесии за професори и одговорни ученици. Вкупно 15 лица беа дел од едукациите преку кои учесниците се запознаа со историјатот на организацијата, принципите на организацијата, амблемот кој се употребува како и Женевските конвенции. Во вториот дел беа опфатени активностите кои се реализираат во нашата земја како и можностите кои им се отвараат преку едукации, кои може да се спроведат во самите училишта.

22.05.2017

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE