Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Поделени пакети за социјално загрозени корисници

Во рамките на проектот „Дневен центар за стари лица и центар за давање помош во домашни услови“ при Црвен крст на град Скопје, во дневниот центар во општина Сарај по повод празникот Рамазан Бајрам се доделуваат пакети за социјално загрозено население. Во период од 20ти јуни до 1ви јули ќе бидат поделени триесет пакети со храна од Црвен крст на град Скопје. Во хуманитарната акција со прехрамбени продукти учествуваа и маркетот Дати и компанијата Тиамо.

Хуманитарната акција се реализира од отварањето на дневниот центар во Сарај, во континуитет секоја година, со цел да се помогне на корисниците и разубават празничните денови.

jun 27

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE