Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Информација за Егзит

Во период од 5 до 9 Јули 2017 година, во Нови Сад на Петроварадинската тврдина се оддржа фестивалот EXIT, на кој земаа учество двајца волонтери од ЦКГС . Како резултат на потпишаниот меморандум за соработка, ЦК на Нови Сад покани и угости 2 волонтери кои заедно со уште 70 волонтери од Нови Сад беа ангажирани и укажуваа прва помош за време на фестивалот.

15.07.2017

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE