Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА БЕЗБЕДНОСТА НА УЧЕНИЦИТЕ ВО ДУРДМОВ ,,ДИМИТАР ВЛАХОВ“

ВОЛОНТЕРИТЕ НА ЦРВЕН КРСТ НА ГРАД СКОПЈЕ ПОСТАВИЈА ИНФОРМАТИВНИ ТАБЛИ ЗА ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА БЕЗБЕДНОСТА НА УЧЕНИЦИТЕ ВО ДУРДМОВ ,,ДИМИТАР ВЛАХОВ“

Во рамките на проектот на УСАИД и ЛЦИФ за деца со пречки во видот, а како дел од ЦКА-ПХВ активностите на Центарот за поддршка на Црвен крст на град Скопје се поставија информативни табли во ДРУДМОВ ,,Димитар Влахов“. Информативните табли се дел од проектот за уанпредување на безбедноста на учениците кои се сместени во интернатот, а во врска со шетање на кучиња во училишниот двор. Првата фаза од активностите опфати средби со граѓани кои ги шетаат своите кучиња во дворот и нивно информирање за потребата од забра за шетање, а втората изработка на табли и нивно поставување.

25.09.2017

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE