Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

ДРУЖЕЊЕ СО ЛИЦАТА ОД ЦЕНТАРОТ ЗА ЦЕРЕБРАЛНА ПАРАЛИЗА

Во рамките на проектот за поддршка и социјализација на лица со посебни потреби, Црвен крст на град Скопје во соработка со ЈСП организираше прошетка низ градот со панорамски автобус за лицата од дневниот центар за церебрална парализа - Капиштец. Тие заедно со волонтерите од Клуб на млади ги разгледуваа убавините и знаменитостите кои ги нуди градот, ги пееја своите омилени песни, а многуте насмевки и убавата музика допринесоа тие заедно со нивните родители да имаат весел и исполнет ден.

27.09.2017

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE