Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

„Преку култура до соживот“

Центарот за поддршка на лица со оштетен вид на Црвен крст на град Скопје во периодот од 30.09 до 21.10.2017 година активно се вклучи во проектот „Преку култура до соживот“ спроведен од Општинската организација на Црвен крст Центар. Проектот беше поддржан од Балканската платформа за младинско учество и дијалог и НВО АЛДА и имаше за цел да ги запознае малку повеќе младите за културата и различностите кои ја карактеризираат општина Центар. Во проектот активно се вклучија 3 корисници од Центарот за поддршка за лица со оштетен вид на Црвен крст на град Скопје, учество земаа и младите од Клуб на млади на Црвен крст на РМ – Општинска организација Центар и Здружението за лица со телесен хендикеп „Мобилност“ – Скопје. Сите тие заедно учествуваа на работилница за комуникациски вештини, тимска работа и меѓусебно разбирање, работилница за фотографија и креативна уметничка работилница.

01.11.2017

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE