Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Прошетка на Водно

Во рамките на проектот за поддршка и социјализација на лица со посебни потреби поддржан од Комерцијална банка, а во соработка со ЈСП Скопје, се организираше еднодневна екскурзија.
Лицата со церебрална парализа кои го посетуваат центарот во Капиштец уживаа во убавините и чистиот воздух на Водно, а посебно доживување за нив беше возењето на жичарата заедно со волонтерите од Клуб на млади. Есенското сонце и звуците на гитарата беа причина плус за нивна среќа и многу насмевки.

07.11.2017PRosetka na vodno2

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE