Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Трибина на тема „Превенција од зависности“

Трибина на тема „Превенција од зависности“

Во рамките на проектот „Училишни клубови за превенција и едукација“ поддржан од град

Скопје, во ДХО Даре Џамбаз се организираше трибина на тема „Превенција од зависности“ за

волонтерите од Клуб на млади како и за учениците од училиштата опфатени во проектот.

Преку интересна адаптирана презентација за млади како и конкретни примери од

секојдневието со кое се соочува како професионалец д-р Павлина Васкова- предавач, успеа

да го задржи вниманието на присутните, но и да пренесе јасна порака за штетата која ја

предизвикуваат зависностите кај секој човек .

05.12.2017 2

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE