Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

ДИСТРИБУЦИЈА НА ДОНАЦИИ

Дистрибуција на донации, Крводарителската акција-11Септември
Храната и хигиенските средства собрани од хуманите граѓани, партнерите и соработниците за време на крводарителската акција која секоја година се случува на 11 Септември во соработка со Американска амбасада во Скопје, се дистрибуира на ранливи категории на население.
На 01 февруари се направи заедничка посета и се реализираше донација на прехрамбени и хигиенски пакети за неколку семејства кои имаа можност да се запознаат со претставници на Амбасадата на САД и Црвениот крст на град Скопје.

01.02.2018

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE