Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Црвен крст на град Скопје, со поддршка на бројни партнери

Црвен крст на град Скопје, со поддршка на бројни партнери и соработници ја унапредува својата работа, пружа помош и поддршка на голем број крајни корисници. Поддршката од Македонски Каритас е уште еден позитивен пример на взаемна соработка, посебно во делот на справување со мигрантската криза во РМ. Хуманитарната помош донирана од нив, во голема мерка ги олесни потребите на оваа ранлива категорија.
Во насока на продлабочување на досегашната соработка, претставници од Македонски Каритас го посетија Црвен крст на град Скопје и остварија средба со Секретарот на организацијата на која беше разговарано за иницирање активности во неколку сфери на дејствување.
Преку ваков вид средби, заедничките иницијативи и партнерските релации со други организации се подигаат на повисоко ниво со цел заеднички да постигнеме повеќе.

16.02.2018

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE