Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Театар за сите

11 дечиња од Ценатарот за бездомни лица „Чичино село“ беа гости на на претставата Снежната кралица, во Театарот за деца и млади заедно со социјалните патролни работници од Црвен крст на град Скопје.
Билетите беа донација од индивидуален донатор (Васко Цацановски) кој беше вклучен во активностите за изградба на детското игралиште во Чичино Село.
Овозможувањето на децата да бидат дел од вакви настани влијае на нивниот развој. Театарот поттикнува кретивно мислење, комуникацијата, култура и морални вредности. Поради тоа сме среќни што и овие дечиња имаа можност добијат единствено импресивно искуство вредно за паметење.

19.02.2018

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE