Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Центар за ран детски развој

Во соработка со локалната самоуправа на општина Липково, и финансиска поддршка од канцеларијата на #UNICEF во Скопје, од денес во ООУ "Рилиндја" во с. Лојане, започнува со работа Центарот за ран детски развој каде настава ќе посетуваат вкупно 23 деца на возраст од три до пет години.
Со децата во центарот ќе работи педагог со стекнато искуство во Мобилен тим Липково.
Ова е прв центар од ваков вид во двете погранични села, Ваксинце и Лојане.
Неодамна во истото училиште беше отворен и локален Клуб на млади за едукација и превенција при Црвен крст на град Скопје.

19.02.2018 1

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE