Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

“Јахја Кемал” дел од ПХВ програма

Од оваа година и училиштето “Јахја Кемал” е дел од ПХВ приказната. Иако и до сега младите од ова училиште беа вклучени во програмата преку свои градови каде живеат, од оваа година на нивно барање програмата е прилагодена за нив и нивните потреби. Од нивна страна веќе е назначен дисеминатор кој ќе ја мотивира и поддржува својата група, а се реализираа и двете обуки, за дисеминација и како се изработуваат мали проекти. Ученици во текот на следната недела ќе ја проследат и третата обука, како да ги документираат малите проекти и потоа во период од 2 месеци ќе бидат на терен, ќе истражуваат, организираат и ќе креираат проекти од областа на социјално хуманитарна дејнсот, грижа во заедница како и на полето култура.

20.02.2018 1

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE