Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Прва помош за најмладите

На 22.02.2018 (четврок ) е реализирана активност по повод Превенција,заштитување и Прва помош во градинката Орце Николов во Општина Карпош од страна на Tимот за спасување на планина при Црвен Крст на Град Скопје.
Во активноста, учество земаа двајца волонтери од Тимот за спасување на планина и три групи од по 15 дечиња од градинката

22.02.2018

22.02.2018 1

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE