Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Успешно реализиран хуманитарниот базар „СРЕЌНА БАБА МАРТА”

Успешно реализиран хуманитарниот базар СРЕЌНА БАБА МАРТА во Веро Џамбо. Продадени беа 380 мартинки каде што средтсвата ќе бидат пренаменети за хуманитарни цели односно за социјално загрозени лица во трето доба. Од јануари месец секоја среда во трите дневни центри за стари лица при Црвен крст на град Скопје се имплементираа работилници за плетење. Корисниците од дневните центри за стари лица во изминатиот период плетеа мартинки и по тој повод се организираше хуманитаренот базар. Традиционално на први март се подаруваат мартинки за здраве,среќа и љубов.

01.03.2018 1

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE