Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

За жените кои секогаш не инспирираат

Одбележан денот на ЖЕНАТА 8ми Март во дневниот центар за стари лица, со дискусија на тема: “Како да се сакаме себеси и која е нашата улога како жена во семејството и општеството?“ , со  Севастија Цветковска Сотировска, која е пример за жена која секогаш инспирира со својата хуманост и проактивност во сите активности на Црвениот крст.

08.03.2018

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE