Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Театар во визба – хуманитарен мјузикл

Волонтерите од клуб на млади при Црвен крст на град Скопје организираа хуманитарен мјузикл под наслов Театар во визба по сценарио и режија на Снежана Конеска Руси кој се одигра на сцената на факултетот за драмски уметности – Скопје.

Посетеноста беше доста голема , а присутните уживаа во изведбата.

Со собраните парични средства се купија мали подароци за 8 ми март – Денот на жената , а во соработка со здружението Животна искра и Рамстор Мол традиционално и оваа година ја посетивме клиниката за онкологија и ги подаривме на пациентките во знак на внимание и поддршка.

09.03.2018

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE