Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Годишно свечено собрание на Црвен крст на град Скопје

На 14 март, Црвен крст на град Скопје го одржа своето годишно извештајно собрание со цел презентација на резултатите од 2017 година. Делегатите, гостите, партнерите, соработниците, волонтерите и сите останати присутни имаа можност да ја проследат презентацијата со сумирани резултати, но и да проследат филм во кој беа истанати 10 приказни од страна на корисниците на услугите во Црвениот крст. Младите од Клубот на млади ја разубавија свеченоста со изведба на дел од претставата „Театар во визба“. Партнерите кои не поддржуваа добија и благодарници, што е всушност наш начин да им се заблагодариме за нивниот труд, ангажман и промените кои ги прават во заедницата. Наградени беа Државна Лотарија на Македонија, Итна медицинска помош, Музеј на македонска борба за државност и самостојност како и неколку поединци, соработници и помагатели на нашите активности.

15.03.2018 1

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE