Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Грижа за заедница

Со донација обезбедена преку Црвен крст на град Скопје, членови на Мобилен тим Липково, во текот на вчерашниот ден во подрачното ООУ “Браќа Рибар” во с. Сопот, извршија примопредавање на мебел наменет за училиница, при што беа донирани девет клупи и осумнаесет столчиња.

Учениците и наставниците од тоа село каде честопати се сретнуваат бегалци и мигранти, изразија благодарност за донацијата, како и благодарност што неколку социјално ранливи семејства од селото добија помош во вид на храна и хигиена од страна на Мобилниот тим.

22.03.2018

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE