Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Заедно во кино

Оваа недела повеќе од 150 корисници меѓу кои децата сместени во повеќе институции и деца од семејства во ризик имаа можност да гледаат анимиран филм во Кино CINEPLEX. Зајакот Петре донесе многу насмевки на детските лица.
Волонтерите на Црвен крст ја дадоа својата подршка во реализација на активноста и се дружеа со дечињата.
Оваа можност за уживање ја овозможи компанијата ДИГИТАЛ ФАЈНАНС ИНТЕНЕШАНАЛ, со која започнуваме една убава соработка.

30.03.201830.03.2018 1

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE