Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Состанок со поддржувачи и донатори

Состанок со поддржувачи и донатори на програмата за нега на стари и немоќни лица

На ден 18.04.2018, во 11:30 часот во просториите на Црвен крст на Република Македонија беше одржан состанок со соработниците, донаторите и поддржувачите на програмата за обуки за негувател/ки на стари и немоќни лица.

На состанокот беше претставена програмата и динамиката на обуката за новите 16 негуватели на стари и немоќни лица, која се очекува да заврши на почетокот на јули.

Свое излагање имаше Секретарот на Црвен крст на град Скопје, Сузана Тунева Пауновска, како и претставник на Шпаркасе банка, кои се поддржувачи на програмата.

Овој состанок го претставува новиот почеток на уште едно обука за нега на стари и немоќни лица од која очекуваме позитивни искуства, нови пријателства и квалитетна едукација.

20.04.2018 1

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE