Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Запознавање со организација

Минатата недела, се одржа дисеминациска обука за лицата кои во наредните неколку месеци ќе поминат обука за негуватели/-ки на стари и немоќни лица. Целта беше едукација за историјатот и потеклото на организацијата, употреба и злоупотреба на амблемот, објаснување на принципите, Женевските конвенции, организациона поставеност и аспектите на работењето на Црвениот крст во целата држава. Обуката претставуваше дисеминациски пакети за секој нов вработен, волонтер или пак практикант во организацијата.


Вториот циклус претставува почеток на уште едно обука за нега на стари и немоќни лица од која очекуваме позитивни искуства, нови пријателства и квалитетна едукација.

20.04.2018

20.04.2018 1

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE