Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Работилница за танцување со децата со оштетен вид

Реализирана работилница за танцување со децата со оштетен вид

Центарот за поддршка на лица со оштетен вид при Црвен крст на град Скопје заедно со Лајонс клубот „Св.Пантелејмон“ – Скопје започнуваа со серија на работилници од различен карактер кои ќе се реализираат два пати во месецот за лицата со оштетен вид.

На 24.04.2018 година се реализираше работилницата за танцување на која учесниците се запознаа со различни техники на танцување. Работилницата беше водена од инструкторот за танци Илија Грујовски кој ги научи децата повеќе кореографии на популарни песни. Целта на оваа работилница беше преку музика и игра да се развие моториката кај децата со оштетен вид.

Центарот за поддршка на лица со оштетен вид се имплементира во рамките на „Проектот на УСАИД и ЛЦИФ за деца со пречки во видот“.

26.04.2018

26.04.2018 1

26.04.2018 2

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE