Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Подготвителна работилница за ПХВ инструктори

Од 27 до 29 април се оддржа дводневна подготвителна работилница за инструктори во рамките на ПХВ програмата. Целта на истата беше евалуирање на 150 мали проекти кои беа поднесени во ПХВ канцеларијата на 20 април од страна на младинците и нивните дисеминатори. Инструктори поделени во тимови по двајца ги читаа и ги евалуираа проектите според однапред дадени критериуми. Целата работилница помина многу инспиративно заради читањето на малите проекти и заради сваќањето, повторно какви добри и големи дела праваат младинците на возраст од 13 до 17 години кога се ставаат во формат кој добро функционира. Тимот се подготви и за финална работилница каде 60 младинци и десетина дисеминатори ќе имаат можност да добијаат продлабочени занаења за тимската работа, културата како систем од вредности и Црвениот крст.

02.05.2018

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE