Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Показна вежба

Во соработка со РЦ Север и Граничната полиција при ПС за ГН Сопот, денес членовите на Мобилен тим Липково при Црвен крст на град Скопје кои работат на северната граница со Република Србија, остварија заедничка показна вежба со полицијата, каде што според сценариото, беше укажана прва помош на униформирано лице повреден од извесен мигрант при што беше санирана убодна рана од остар предмет.

Граничната полиција и Мобилните тимови на Црвен крст на град Скопје распоредени на северната граница во рамки на овластувањата, досега имаат остварено неколку заеднички предавања и вежби, со цел јакнење на соработката, капацитетите и заедничката цел да се помогне на ранливата група мигранти во регионот каде што се уште се движат бегалци и мигранти.

03.05.2018

 

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE