Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Едукативни и инклузивни работилници за лица со оштетен вид

Во рамките на Центарот за поддршка на лица со оштетен вид се реализираа 10 едукативни и инклузивни работилници со волонтерите од ООЦК Центар кои оваа недела ги завршуваме со последната работилница.

            Во текот на овие работилници корисниците се запознаа со информации и совети за здраво живеење и животни навики, сексуално преносливи инфекции и зависноти. Здравствената превенција е една од основните активности на Црвениот крст и е од голема важност за нашите корисници/лица со оштетен вид.

Центарот за поддршка на лица со оштетен вид се имплементира во рамките на „Проектот на УСАИД и ЛЦИФ за деца со пречки во видот“ поддржано од УСАИД и ЛЦИФ.

04.05.2018

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE