Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Хуманитарно едукативен планинарски настан

На 05.05.2018 во организација на ФПСМ се организираше и реализираше хуманитарно, едукативнен планинарски настан на планинарскиот дом Матка, каде Црвен крст беше присутен со 18 волонтери (Тим за одговоро при катастрофи, Тим за спасување на планина, младинци и стручна служба). Истите дадоа поддршка во делот на симулирање на карактеристични повреди на планина и пружање на прва помош, медицинско обезбедување на 2 планинарски тури кои се реализираа во текот на денот. Младите делеа промотивни и инфо материјали во делот на спасување на планина, итни телефонски линии и воедно беа присутни со касички за прибирање на средства за „хуманитарна порција“ – активност реализирана од страна на ФПСМ.

10.05.2018

10.05.2018 1

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE