Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

7 нови спасители во семејството на Црвениот крст

Во период од 24.04-01.05.2018 година Црвениот крст на град Скопје –Центар за безбедност на вода организираше курс за спасители на затворени води.

Курсот беше организиран во соработка со Олимписки базен. Обуката имаше цел, зголемување и зајакнување на капацитетите на Центарот за безбедност на вода за брз и ефикасен одговор на потребите на тимот пред летниот периодд, предстојните вежби и манифестаци што следуваат во 2018 година.

Од 10 кандидати кои учествуваа во курсот 7 кандидати се стекнаа со лиценца за спасител.

10.05.2018

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE