Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Хуманоста на дело

Учениците од ОУ “11 Октомври” од V-1 и V-2 одделение,  на иницијатива на нивните наставници, а како резултат на досегашната добра соработка, повторно беа дел од програмите на Црвениот крст. Во петок, на 18 мај се одржа дисеминациска и хуманитарно-креативна работилница преку која учениците научија повеќе за историјатот и вредностите на организацијата, но правеа и одбележувачи за нивните книги со знак на Црвениот крст. По пат на продажба на изработките, ќе се соберат средста кои ќе бидат наменети за потребите на корисниците од дневниот центар за деца со церебрална парализа-Капиштец. Во текот на следната недела, планирана е  и посета на Центарот каде ќе се реализира музичка работилница.

21.05.2018

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE