Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

#IChooseToReuse

Здружувањето на колективниот постапувач Нула Отпад ДОО Скопје со Црвен Крст на град Скопје и СОС Детско село Македонија е со главна цел намалување на отпадот и реупотреба на стари, а сепак исправни апарати за домаќинство.

Целта е да се подигне свеста за придобивките од селектирањето и реупотребата на користени и исправни апарати. Црвен крст на град Скопје и СОС Детско село ќе овозможат пристап до социјално загрозените лица кои имаат потреба од уреди за домаќинство кои се сеуште во употреба.

Граѓаните може да се јаваат на ЕКО ЛИНИЈАТА 070 236 000 и преку целиот систем ќе овозможиме апаратите да стигнат исправни и во функција до семејствата кои имаа потреба од вакви апарати.

Со иницијативата, гипоттикнуваме сите кои се грижат за здрава и чиста животна средина и кои сакаат да им помогнат на други семејства да се јават на ЕКО линијата.

Нула Отпад води грижа за правилно управување со отпадот и споведување на три основни начела : реупотреба, намалување и рециклирање !

Поддржи го и ТИ нашето мото,

#IChooseToReuse

23.05.2018

23.05.2018 1

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE