Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Предавања со вработени од Шпаркасе Банка во дневен центар за стари лица

Во рамките на социјалниот сервис „Дневен центар за стари лица и центар за давање помош во домашни услови” при Црвен крст на град Скопје поддржувач на прокетот веќе втора година е Шпаркасе Банка Македонија. За таа цел во дневниот центар за стари лица во ДХО „Даре Џамбаз” со корисниците од дневните центри за стари лица во ООЦК Чаир и Општина Сарај на 22 мај се реализираше предавање од страна на вработените „Пензија на 1-ви”- Шпаркасе пакет за пензионери и „Користење на банкомати”. Продолжува долгогодишната соработка со Шпаркасе Банка и заедничи активности до крајот на годината.

23.05.2018 2

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE