Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Практична настава за идните негуватели во старски дом „Идила Терзиева“

Од 01.06 до 12.06.2018 година кандидатите од вториот циклус на обуки за негуватели на стари и немоќни лица, при Црвен крст на Република Македонија, ќе ја реализираат практичната настава во домот за стари лица - Идила Терзиева.

Со тоа идните негуватели ќе се стекнат со основни и напредни знаења и вештини во практична работа со стари и немоќни лица.По завршениот прв ден, одговорното лице за пракса во домот даде позитивна критика за нивната работа, нивниот голем интерес и афинитети кон работата со старите и немоќни лица. По завршувањето на практичната настава во институција, ќе следи праксата во домашни услови кај немоќни и стари лица.

07.06.2018

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE